[صفحه اصلی ]   [ English ]
:: ورود به سیستم آموزشی گلستان سیستم اتوماسیون اداری داخل دانشگاه سیستم اتوماسیون تغذیه پورتال کتابخانه دیجیتالی ::
معرفی دانشکده::
معاونین دانشکده::
معرفی افراد::
گروه های آموزشی::
مدیریت گروه ها::
آزمایشگاه ها و کار گاه ها::
اخبار دانشکده::
اطلاعیه جلسات دفاع::
فرم ها::

کنفرانس و سمینار ها

************************

************************

اولین کنفرانس ملی مهندسی ژئوتکنیک ایران

نجمین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار و عمران شهری

ژورنال ها
ژورنال مهندسی برق
:: ارتقای مرتبه علمی سه نفر از اعضای هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی ::
بر اساس تصمیم هیات ممیزه دانشگاه در تاریخ ۱۳۹۵/۰۶/۲۷ ، مرتبه علمی سه نفر از اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی به شرح زیر ارتقاء یافت:

AWT IMAGE پروفسور مصطفی رحیمی (عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک) - از مرتبه دانشیاری به استادی.
AWT IMAGE دکتر سیدجلال سیدشنوا (عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق) - از مرتبه استادیاری به دانشیاری.
AWT IMAGE مهندس مسعود ابی ترابی (عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران) - از مرتبه مربی به استادیاری.

دانشکده فنی این موفقیت را به عموم همکاران محترم و دانشجویان عزیز دانشکده تبریک عرض می نماید.

دفعات مشاهده: 1866 بار   |   دفعات چاپ: 148 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Faculty of Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.157 seconds with 999 queries by yektaweb 3501