[صفحه اصلی ]   [ English ]
:: ورود به سیستم آموزشی گلستان سیستم اتوماسیون اداری داخل دانشگاه سیستم اتوماسیون تغذیه پورتال کتابخانه دیجیتالی ::
معرفی دانشکده::
معاونین دانشکده::
معرفی افراد::
گروه های آموزشی::
مدیریت گروه ها::
آزمایشگاه ها و کار گاه ها::
اخبار دانشکده::
اطلاعیه جلسات دفاع::
فرم ها::

کنفرانس و سمینار ها

************************

************************

اولین کنفرانس ملی مهندسی ژئوتکنیک ایران

نجمین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار و عمران شهری

ژورنال ها
ژورنال مهندسی برق
:: برگزاری مراسم تجلیل از کارکنان بازنشسته دانشکده فنی و مهندسی ::

با حضور جمعی از اعضای هیات علمی و کارمندان دانشکده فنی و مهندسی مراسم تجلیل از بازنشستگان این دانشکده آقایان رضا سامع نژاد و هابیل نظافت برگزار شد.

در آغاز مراسم ریاست دانشکده فنی ضمن خوش آمد گویی به حضار، دوران بازنشستگی را یکی از دوران های خوب کارمندان دولت عنوان کرده و اظهار نمودند:کارمندان خدوم دولت پس از سی سال خدمت صادقانه و گذشتن از بهترین اوقات زندگی ، مجددا می توانند زمان بیشتری را در کنار خانواده سپری کنند و علیرغم بروز برخی از مشکلات پس از بازنشستگی،این دوره در مجموع یک اتفاق خوب و مبارک است.

دکتر بهروز میرزایی آغاز این دوره مبارک را به همکاران بازنشسته جدید تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد با انتقال تجربیات این عزیزان به نیروهای جوان و پر انرژی بتوان از محیطی پویا و کارآمد برخوردار بود.

در ادامه هریک از همکاران سخنانی را در تجلیل از بازنشستگان عزیز ایراد نمودند.مراسم با اهدای هدیه و نثار صلوات به پایان رسید.

دفعات مشاهده: 2951 بار   |   دفعات چاپ: 396 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Faculty of Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.157 seconds with 999 queries by yektaweb 3501