ورود به سایت

برگزاری مراسم تجلیل از کارکنان بازنشسته دانشکده فنی و مهندسی

با حضور جمعی از اعضای هیات علمی و کارمندان دانشکده فنی و مهندسی مراسم تجلیل از بازنشستگان این دانشکده آقایان رضا سامع نژاد و هابیل نظافت برگزار شد.

در آغاز مراسم ریاست دانشکده فنی ضمن خوش آمد گویی به حضار، دوران بازنشستگی را یکی از دوران های خوب کارمندان دولت عنوان کرده و اظهار نمودند:کارمندان خدوم دولت پس از سی سال خدمت صادقانه و گذشتن از بهترین اوقات زندگی ، مجددا می توانند زمان بیشتری را در کنار خانواده سپری کنند و علیرغم بروز برخی از مشکلات پس از بازنشستگی،این دوره در مجموع یک اتفاق خوب و مبارک است.

دکتر بهروز میرزایی آغاز این دوره مبارک را به همکاران بازنشسته جدید تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد با انتقال تجربیات این عزیزان به نیروهای جوان و پر انرژی بتوان از محیطی پویا و کارآمد برخوردار بود.

در ادامه هریک از همکاران سخنانی را در تجلیل از بازنشستگان عزیز ایراد نمودند.مراسم با اهدای هدیه و نثار صلوات به پایان رسید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 3204 بار   |   دفعات چاپ: 484 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر