ریاست دانشکده::
معاونت آموزشی و دانشجویی::
معاونت پژوهشی و تحصیلات
    تکمیلی
اعضای هیات علمی::
مرکز آموزش مجازی دانشکده::
مجلات دانشکده::
گروه های آموزشی::
کارکنان دانشکده::
دانشجویان دکتری::
اخبار و رویداد های دانشکده::
فرم ها::
فرم های آموزشی - دانشجویی::
فرم های اداری و مالی::
فرم های پژوهشی و تحصیلات تکمیلی::
مجله فناوری ورزشی پیشرفته::
مرکز سلامت و تندرستی::
اطلاعیه همایش

آموزش CV
همایش تازه های پژوهش در علوم ورزشی

دریافت فایل فرمت مقالات

:: افتتاح مرکز تخصصی پزشکی ورزشی دانشگاه محقق اردبیلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱۱/۲۴ |

همزمان با دهه مبارک فجر و با حضور هیات رئیسه دانشگاه و دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی، مرکز تخصصی پزشکی ورزشی دانشگاه محقق اردبیلی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، دکتر گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در آئین افتتاح این مرکز با بیان اینکه با افتتاح این مرکز حضور دانشگاه در جامعه ملموس تر می شود، گفت: این مرکز توانایی این را دارد که نام دانشگاه را به عنوان نماد آموزش عالی استان در جامعه ماندگار کند.

وی افزود: وجود مراکزی همچون مرکز تخصصی پزشکی ورزشی، آکادمی زبان و دفتر توسعه فرهنگی آذربایجان که در سطح شهر فعالیت می کنند، به نوعی پل واسط دانشگاه و جامعه هستند.

صادقی همچنین افتتاح این مرکز را مقدمه ای برای فعالیت های بزرگ پژوهشی و تربیت بدنی دانست.

دکتر معرفت سیاه کوهیان رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه نیز راه اندازی این مرکز را در سایه حمایت های دانشگاه و تلاش شبانه روزی مدیر مرکز عنوان کرد.

دکتر سلیم واحدی نمین مدیر مرکز تخصصی پزشکی ورزشی دانشگاه نیز با بیان اینکه این مرکز شامل 9 بخش می باشد، گفت: بخش تخصصی، اینترونشن، بازتوانی ورزشی، سنجش، تغذیه، استعدادیابی ورزشی و علم تمرین، بخش آموزش و مشاوره تخصصی، روانشناسی ورزشی و بازتوانی روحی و صدور گواهی سلامت بخش های مختلف این مرکز تخصصی می باشند.

**********************

دفعات مشاهده: 2283 بار   |   دفعات چاپ: 171 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Faculty of Education and Psychology
Persian site map - English site map - Created in 0.154 seconds with 998 queries by yektaweb 3430