[صفحه اصلی ]
حلقه های صالحین::
قطع اتصال hotspot::

دریافت اطلاعات پایگاه
:: دعوت به حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس ::

باسمه تعالی

قال رسول الله (ص): مَنْ سَمِعَ رَجُلًا یُنَادِی یَا لَلْمُسْلِمِینَ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیْسَ بِمُسْلِم‏.

هر کس فریاد کمک خواهی کسی را بشنود و به کمکش نشتابد، مسلمان نیست. کافی، ج 2، ص 164،.

دانشگاهیان ارجمند و همکاران گرامی

سلام علیکم

امسال در حالی به برگزاری مراسم روز جهانی قدس، این بزرگ میراث پایا و پویای خمینی کبیر، نزدیک می‌شویم که مسلمانان جهان شاهد کشتار بی‌رحمانه مردم مظلوم یمن در سایه اتحاد شوم جبهه عربی-غربی-عبری و نیز خطر گروه‌های تروریستی-تکفیری برآمده از جهالت دینی می باشند.

کانون بسیج اساتید و پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی با نثار بهترین درودهای خود به‌ مردم مقاوم فلسطین و یمن و ادای احترام به شهدای جبهه مقاومت اسلامی، جنایت رژیم صهیونیستی و رژیم آل سعود در به خاک و خون کشیدن زنان و کودکان و مردم بی‌دفاع را محکوم کرده و ضمن حمایت از مردم مسلمان فلسطین و یمن، همگان را به بزرگداشت روز جهانی قدس و حضوری پرشکوه تر از گذشته در راهپیمایی آن دعوت می نماید. بی شک این حضور معنوی مایه دلگرمی جبهه مقاومت اسلامی خواهد شد.

مکان تجمع: مقابل مسجد قدس

زمان: ساعت 11 صبح روز جمعه مورخ 19/4/94

زمان حرکت از دانشگاه: 10/45 صبح

عباس فنی اصل                                        اسماعیل گلی کلانپا