[صفحه اصلی ]
حلقه های صالحین::
قطع اتصال hotspot::

دریافت اطلاعات پایگاه
:: برگزاری مراسم هفته دفاع مقدس : مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس ::

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره سرو قامتان همیشه جاوید تاریخ مراسمی به همت پایگاه مقاومت و همکاری کانون بسیج اساتید دانشگاه محقق اردبیلی روز چهارشنبه 2 مهر ماه در سالن شهید خودسیانی دانشگاه با اجرای زنده سرود ملی گروه موزیک سپاه حضرت عباس (ع) اردبیل برگزار شد.

AWT IMAGE       AWT IMAGE

در این مراسم دکتر صادقی سرپرست دانشگاه ضمن خیرمقدم گویی به حاضرین مطالبی را پیرامون زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس ارائه داد.

در ادامه حاج جواد زنجانی فرماندار اردبیل و رزمنده هشت سال دفاع مقدس ضمن بیان خاطراتی از دوران حضور در جبهه و عملیات کربلای 5، از رشادتهای دکتر چمران مطالبی را بیان کرده و افزود ایشان یک انسان کاملی بود که در دوران دفاع مقدس خدمات زیادی را ارائه نمود.

در ادامه برنامه آقای روزبه صمدی شاعر حماسه سرای دفاع مقدس اشعاری را در مورد شهدا قرائت کرد.

پخش کلیپ دفاع مقدس و تجلیل از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس که بیشترین حضور در جبهه را داشتند، از برنامه هایی بود که اجرا شد. در این مراسم از زحمات جناب آقای دکتر برهانی فر مسئول سابق بسیج اساتید دانشگاه محقق اردبیلی تقدیر شد.

AWT IMAGE       AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 1681 بار   |   دفعات چاپ: 185 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
basij asatid
Persian site map - English site map - Created in 0.136 seconds with 866 queries by yektaweb 3300