اخبار ورویدادها::
حلقه های صالحین::
قطع اتصال hotspot::

دریافت اطلاعات پایگاه
:: مراسم بزرگداشت حماسه نه دی ::
برگزاری مراسم فرهنگی - بصیرتی حماسه نه دی

مراسم بصیرتی بزرگداشت حماسه عظیم 9 دی با حضور پرشور دانشگاهیان استان اردبیل در سالن شهید خودسیانی دانشگاه برگزار شد. در این مراسم، ابتدا دکتر ابراهیمی معاون آموزشی و تحصیلاتت تکمیلی دانشگاه و مسؤؤل بسیج اساتید استان ضمن خیرمقدم گویی به حضار گفت: "انقلاب ما انفجار نور بود".این انقلاب بی نام خمینی در هیچ جای جهان شناخته شده نیست.

دکتر ابراهیمی ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی، افزود: این روز حماسه ساز در تاریخ و شناسنامه بزرگ انقلاب اسلامی ثبت شده است، امید است که انقلاب اسلامی در مدل جمهوری اسلامی ایران، الگوی جمهوریت را در دنیا نهادینه کند.

در ادامه سردار دکتر سنایی راد معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه کشور، حماسه 9 دی را رویدادی عظیم خواند و گفت: در فتنه سال 88 همه ی آنهایی که شرکت داشتند صرفا معترضین به نتایج انتخابات نبودند بلکه در بین آنان افراد ضد انقلاب، فرصت طلبان، منافقین و ... نیز وجود داشت.

AWT IMAGE   AWT IMAGE

دکتر سنایی راد در ادامه به گروه تفکیری داعش اشاره کرده و گفت: دشمن امروز سعی دارد بین فرقه های مذهبی آتش جنگ را شعله ور کند، داعشی ها مذهبی یا یک فرقه دینی نیستند بلکه هم علیه سنی و هم علیه شیعه مبارزه میکنند.

معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه با اشاره به اینکه امروزه قدرت، جایگزین خدمت شده است، افزود: به تعبیر شهید بهشتی مسئولین باید خدمتگذار باشند، در حالیکه متأسفانه امروزه همه ما دچار قدرت طلبی و دنیا طلبی شده ایم.

سردار سنایی در پایان سخنان خود ضمن بیان اینکه باید از فتنه 88 درس بگیریم، عنوان کرد: اگر حماسه 9 دی نبود، ممکن بود حادثه کشور مصر در کشور ما اتفاق بیفتد. امروز روز برائت از فتنه گران است.

این مراسم توسط کانون بسیج اساتید و با همکاری بسیج دانشجویی و بسیج ادارات برگزار شد.

دفعات مشاهده: 1953 بار   |   دفعات چاپ: 225 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
basij asatid
Persian site map - English site map - Created in 0.144 seconds with 911 queries by yektaweb 3478