[صفحه اصلی ]     [ English ]
:: ::
حوزه معاونت پژوهشی و فناوری
معرفی معاون::
وظایف و اختیارات معاونت::
مدیریت ارتباط علمی با جامعه
    و کارآفرینی
مدیریت پژوهشی::
مدیریت فناوری اطلاعات
    و ارتباطات
کتابخانه مرکزی و مرکز
    اطلاع رسانی
مرکز رشد واحدهای فناوری ::
موزه تاریخ علوم اردبیل::
کارکنان حوزه معاونت پژوهشی
    و فناوری
پایگاه مجلات دانشگاه::
پشتیبانی پژوهشی و
     همایش ها و کارگاهها
پایگاه اطلاع رسانی هفته
    پژوهش و فناوری 1393
تماس با معاونت ::
فرم ها::
شرکت های دانش بنیان::
پایگاه های الکترونیکی

:: اخبار معاونت : اولین جلسه هیأت امنای موزه تاریخ علوم اردبیل ::

اولین جلسه هیأت امنای موزه تاریخ علوم اردبیل (دانشگاه محقق اردبیلی) به منظور سیاست­گذاری، برنامه­ریزی امور موزه، روز شنبه 22/1/1394 تشکیل شد.

در این جلسۀ که با حضور رئیس دانشگاه به عنوان رئیس هیأت امناء، معاون پژوهشی و فناوری به عنوان نایب رئیس، رئیس موزه به عنوان دبیرهیأت امناء، و مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان (عضو حقوقی) و اعضای حقیقی از دانشگاه و اداره کل میراث فرهنگی استان تشکیل گردید، در خصوص اهمیت و لزوم تشکیل موزه در دانشگاه، فعالیت­های انجام شده و برنامه­های لازم جهت اجرا تا افتتاح موزه تبادل نظر انجام گرفت.

در آغاز جلسه دکتر صادقی، سرپرست دانشگاه، نحوه شکل­گیری تأسیس موزه، اهمیت استان اردبیل از لحاظ فرهنگی، تاریخی و تجربه­های علوم و فناوری در منطقه را ذکر کرده و با یادآور شدن موارد حایز اهمیت موزه از تلاش­ها و پیگیری­های رییس موزه قدردانی نمود.

در ادامه پرفسور نریمانی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ضمن تشکر از حمایت­های رییس دانشگاه از این امر با اشاره به اینکه اینگونه موزه­ها در سطح کشور و منطقه اندک بوده و در برخی دانشگاه­های بزرگ و در برخی ابعاد علمی تشکیل شده از پیشتازی دانشگاه محقق اردبیلی در این امر خبر داد. وی بازدید دانش آموزان و دانشجویان و ایجاد تحول عینی ذهن و اخذ الگو و رشد خلاقیت آنان را از اهداف علمی این موزه برشمرد. ایشان همچنین تأکید بر جنبه پژوهشی موزه اعم از اسناد، مدارک و دستگاه­های ارایه شده و سیر تحول آنها را از اهداف دیگر موزه ذکر کرد و از تلاشهای انجام یافته تاکنون به­عنوان طی یک مسیر طولانی در مدت زمان کوتاه تشکر نمود.

AWT IMAGEAWT IMAGE

جلسه با سخنان دکتر حاجی­زاده مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ادامه یافت. ایشان از موزه به­عنوان یک امر فوق العاده و یک حرکت بنیادی و پژوهشکده­ای یاد کردند که برای جامعه و هویت بخشی به تاریخ و فرهنگ آن نقش کلیدی دارد. وی از تأسیس موزه در دانشگاه حمایت کرده و خواستار ایجاد موزه­ای دانشگاهی و بر پایه اصول علمی که الگویی برای موزه­های دیگر باشد ، شدند و حمایت سازمان متبوع خود را از این حرکت مثبت دانشگاه اعلام کردند.

ارایه گزارش عملکرد امور انجام شده در دانشگاه و تعاملات با سایر دستگاه­های اجرایی استان، اعلام موارد اهدا شده و برنامه­های در دست اقدام و آینده موزه توسط مهندس انوار، رئیس موزه، ارایه نقطه نظرات سایر حاضرین: دکتر فنی اصل و دکتر رضالو از دانشگاه و مهندس عبدالهی و خانم گلمغانی زاده از سازمان میراث فرهنگی، تأکید بر اولویت بندی گالری­ها، ایجاد زیربنا و زیرساخت­های علمی، دقیق و اصولی موزه از ابتدای تجهیز و برخی مصوبات در خصوص روند بهتر امور و افتتاح شایسته موزه از موارد مطرح شده در جلسه بود. کلیه اعضای هیأت امناء ضمن تقدیر از فعالیت­های انجام شده و برداشتن گامی نوین در دانشگاه، برای هرگونه همکاری و همفکری در تجهیز و راه­اندازی شایسته، علمی و اصولی موزه در موعد مقرر تأکید نمودند.

دفعات مشاهده: 1248 بار   |   دفعات چاپ: 133 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Vice Chancellor for Research and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.153 seconds with 923 queries by AWT YEKTAWEB 3219