دیدار با رؤسای قبلی دانشگاه جهت پروژه کتاب تاریخ دانشگاه محقق اردبیلی

در راستای تکمیل مراحل تدوین کتاب «تاریخ دانشگاه محقق اردبیلی»، در تاریخ 6 و 7 اسفند 93، محمد انوار، رییس موزه تاریخ علوم؛ محمد جوادی، مسؤول سمعی و بصری اداره روابط عمومی و فاضل نباتی، مسؤول دفتر نمایندگی دانشگاه با رؤسای قبلی دانشگاه ساکن در تهران؛ دکتر عباس میرعارفین، دکتر رضا مستقیم و دکتر سیداحمد میرشکرایی جداگانه دیدار و گفتگو کردند.

گروه اعزامی با اعلام تأکید مسؤولین دانشگاه برای اجرای این برنامه ضمن ارائه گزارش روند توسعه و پیشرفت دانشگاه تا به امروز و تشکر و قدردانی از خدمات کلیه مسؤولین گذشته دانشگاه، به تشریح اهداف تدوین کتاب تاریخ دانشگاه و تأسیس موزه تاریخ علوم و سایر واحدهای جدید پرداختند.

AWT IMAGE     AWT IMAGE

هر یک از رؤسای قبلی نیز با تشکر از مسؤولین دانشگاه و مجریان این برنامه برای خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی توفیق خدمت و برای دانشگاه محقق اردبیلی پیشرفت و ارتقای روزافزون مسئلت نمودند.

AWT IMAGE    AWT IMAGE

مشروح این دیدارها که به‌صورت مصاحبه و گفتگو به ذکر دوران مسؤولیت، خاطرات از اساتید، پرسنل و دانشجویان و امور دانشگاه در آن مقاطع، ضبط شده در شماره‌های آتی پیام محقق منتشر خواهد شد. برنامه دیدار و گفتگو با سایر رؤسا، مسؤولین و همچنین پیشکسوتان دانشگاه ادامه خواهد یافت.

دفعات مشاهده: 3913 بار   |   دفعات چاپ: 458 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر