[صفحه اصلی ]   [ English ]
:: مدیریت امور اداری مدیریت امور مالی مدیریت فنی و نظارت بر طرح های عمرانی مدیریت برنامه، بودجه و تشکیلات ::
درباره معاونت::
معرفی افراد::
فرمها و قراردادها::
اخبار معاونت::
اطلاعیه های معاونت

:: برگزاری اولین جلسه توجیهی راهبران سیستم یکپارچه دیدگاه ::

برگزاری اولین جلسه توجیهی راهبران سیستم یکپارچه دیدگاه

به گزارش خبرنگار معاونت اداری و مالی دانشگاه، اولین جلسه توجیهی نرم افزار یکپارچه دیدگاه با حضور مسولان دفاتر و کارشناسان IT در محل اتاق شورای دانشگاه برگزار شد. در این جلسه بهنام سروری، مدیر اداری دانشگاه در خصوص علت تغییر نرم افزارهای موجود توضیح داد.

سروری بیان کرد، مشکلاتی که در نرم افزارهای موجود دانشگاه وجود داشت علت تصمیم شورای فناوری دانشگاه جهت تغییر و بهینه کردن نرم افزارهای کاربردی دانشگاه بوده است.

مدیر اداری دانشگاه با بیان این که، به تدریج نصب و راه اندازی نرم افزارهای خریداری شده دانشگاه اعم از »اتوماسیون اداری ـ کارگزینی ـ مالی ـ حقوق و دستمزد-  انبار ـ اموال ـ تدارکات ـ خرید ـ ورود و خروج و …» اجرایی خواهد شد، ابراز امیدواری کرد با همکاری راهبران معرفی شده از طرف حوزه­ها هرچه سریع‌تر به اهداف دانشگاه دسترسی پیدا کنیم.

دفعات مشاهده: 3657 بار   |   دفعات چاپ: 457 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 1 بار   |   0 نظر
Vice chancellor for Administration and finance
Persian site map - English site map - Created in 0.157 seconds with 957 queries by yektaweb 3392