برگزاری اولین جلسه توجیهی راهبران سیستم یکپارچه دیدگاه

به گزارش خبرنگار معاونت اداری و مالی دانشگاه، اولین جلسه توجیهی نرم افزار یکپارچه دیدگاه با حضور مسولان دفاتر و کارشناسان IT در محل اتاق شورای دانشگاه برگزار شد. در این جلسه بهنام سروری، مدیر اداری دانشگاه در خصوص علت تغییر نرم افزارهای موجود توضیح داد.

سروری بیان کرد، مشکلاتی که در نرم افزارهای موجود دانشگاه وجود داشت علت تصمیم شورای فناوری دانشگاه جهت تغییر و بهینه کردن نرم افزارهای کاربردی دانشگاه بوده است.

مدیر اداری دانشگاه با بیان این که، به تدریج نصب و راه اندازی نرم افزارهای خریداری شده دانشگاه اعم از »اتوماسیون اداری ـ کارگزینی ـ مالی ـ حقوق و دستمزد-  انبار ـ اموال ـ تدارکات ـ خرید ـ ورود و خروج و …» اجرایی خواهد شد، ابراز امیدواری کرد با همکاری راهبران معرفی شده از طرف حوزه­ها هرچه سریع‌تر به اهداف دانشگاه دسترسی پیدا کنیم.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 4716 بار   |   دفعات چاپ: 715 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 1 بار   |   0 نظر