[صفحه اصلی ]     [ English ]
مدیریت ها::
فرمها و قراردادها::
اخبار معاونت::

:: اخبار معاونت : برگزاری اولین جلسه توجیهی راهبران سیستم یکپارچه دیدگاه ::

برگزاری اولین جلسه توجیهی راهبران سیستم یکپارچه دیدگاه

به گزارش خبرنگار معاونت اداری و مالی دانشگاه، اولین جلسه توجیهی نرم افزار یکپارچه دیدگاه با حضور مسولان دفاتر و کارشناسان IT در محل اتاق شورای دانشگاه برگزار شد. در این جلسه بهنام سروری، مدیر اداری دانشگاه در خصوص علت تغییر نرم افزارهای موجود توضیح داد.

سروری بیان کرد، مشکلاتی که در نرم افزارهای موجود دانشگاه وجود داشت علت تصمیم شورای فناوری دانشگاه جهت تغییر و بهینه کردن نرم افزارهای کاربردی دانشگاه بوده است.

مدیر اداری دانشگاه با بیان این که، به تدریج نصب و راه اندازی نرم افزارهای خریداری شده دانشگاه اعم از »اتوماسیون اداری ـ کارگزینی ـ مالی ـ حقوق و دستمزد-  انبار ـ اموال ـ تدارکات ـ خرید ـ ورود و خروج و …» اجرایی خواهد شد، ابراز امیدواری کرد با همکاری راهبران معرفی شده از طرف حوزه­ها هرچه سریع‌تر به اهداف دانشگاه دسترسی پیدا کنیم.

دفعات مشاهده: 2934 بار   |   دفعات چاپ: 422 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 1 بار   |   0 نظر
Vice chancellor for Administration and finance
Persian site map - English site map - Created in 0.138 seconds with 900 queries by AWT YEKTAWEB 3219