برگزاری کارگاه‌ آسیب‌های تغذیه‌ای - انجمن علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی

 | تاریخ ارسال: 1398/2/23 - 16:30 | 
انجمن علمی صنایع غذایی
عنوان فعالیت: کارگاه آسیب‌های تغذیه‌ای
نوع فعالیت: فعالیت آموزشی
سطح برگزاری: دانشکده‌ای
مدرس: خانم دکتر فاطمه قنادی‌اصل
محل برگزاری: آمفی تئاتر رشد دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی
مسئول برگزاری: آقای میثم رجبی
همکاران اجرایی: اکبر رحیمی، الهه جهانگیرزاده، پریسا احسانی، حورا آزادی، گیسو تبادلی و مهسا نامور
زمان برگزاری: ۹۸/۲/۲۳
تعداد جلسات: ۱ جلسه
مدت برنامه: ۲ ساعت
تعداد شرکت‌کنندگان: ۵۰ نفر
 ---
گزیده مطالب و سرفصل عناوین:

عملکرد‌ مغزید و نخاعی 
- بیوماکرها و حاملین
- فاکتورهای التهابی


*** 


CAPTCHA