پیام تسلیت رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به مناسبت درگذشت مسئول برنامه‌ریزی و امور مربوط به تأسیس و اولین رئیس دانشکده کشاورزی اردبیل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۱ - 21:42 |
 رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به مناسبت درگذشت مسئول برنامه‌ریزی و امور مربوط به تأسیس و اولین رئیس دانشکده کشاورزی اردبیل پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به مناسبت درگذشت دکتر عباس میرعین عارفین مسئول برنامه‌ریزی و امور مربوط به تأسیس و اولین رئیس دانشکده کشاورزی اردبیل پیامی صادر کرد.
متن این پیام به شرح زیر است:

باسمه‌تعالی
انا لله و انا الیه راجعون
با کمال تأسف و تأثر خبر درگذشت جناب آقای دکتر عباس میرعین عارفین را دریافت نمودیم.
اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی استان اردبیل و همچنین دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی، درگذشت آن فقید سعید که مسئول برنامه‌ ریزی و امور مربوط به تأسیس و اولین رئیس دانشکده کشاورزی و همچنین عضو اتاق فکر دانشگاه بوده و زحمات بسیاری را در جهت تأسیس، راه‌ اندازی و پیشرفت این مجموعه داشته‌ اند، که اینک ثمرات آن به صورت نمود عینی در دانشگاه محقق اردبیلی متبلور می‌ باشد را به خانواده محترم آن مرحوم و جامعه علمی کشور تسلیت و تعزیت عرض می‌ نمایم.

دکتر عزیز حبیبی
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی

دفعات مشاهده: 161 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر