ورود به سایت

فراخوان طراحی پوستر هفته سراهای دانشجویی سال۹۸

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۵ - 10:21 |
فراخوان طراحی پوستر هفته سراهای دانشجویی سال ۹۸

صندوق رفاه دانشجویان به منظور بهره مندی از حضور دانشجویان هنرمند و خلاق و همچنین طرح های نو و جدید، "طراحی پوستر هفته سراهای دانشجویی سال ۹۸ " را با اعلام فراخوان عمومی و دعوت از دانشجویان هنرمند به شکل مسابقه برگزار می نماید.

نوآوری، خلاقیت، زیبایی های بصری و تکیه بر نمادهای ایرانی- اسلامی و همین طور استفاده از شاخصه های دانشجویی و سراهای
دانشجویی از ملاک های اصلی پوستر خواهد بود.

شرایط مسابقه:
  • شرکت برای تمامی دانشجویان آزاد است.
  • هر دانشجو می تواند حداکثر ۳ اثر به دبیرخانه ارسال نماید.
  •  آثار در ابعاد ۷۰*۵۰ با کیفیت ۳۰۰dpi  و در قالب jpg ارسال گردند.
  • چنانچه طرح پیشنهادی از منابع یا تصاویر خاصی الهام و یا استخراج شده باشد در این خصوص توضیح کامل ارائه گردد.
  • در کلیه آثار باید متن زیر قید گردد:
  1. هفته سراهای دانشجویی گرامی باد
  2. هفتم الی سیزدهم اردیبهشت ۸۹
(سایر اطلاعات پوستر پس از تایید نهایی آن اضافه خواهد شد)
  • صندوق رفاه دانشجویان از اثر منتخب در تابلوهای دانشگاه ها و سراهای دانشجویی سراسر کشور استفاده می نماید و تقاضای حضور در مسابقه به منزله قبول شرایط فوق از سوی هنرمند خواهد بود.
مهلت ارسال آثار:
مهلت ارسال آثار حداکثر تا تاریخ۹۸/۱/۲۰ بوده و باید به آدرس khabgah.refahgmail.com ارسال گردد.
به اثر منتخب مبلغ ۲۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال به عنوان جایزه تعلق خواهد گرفت و لوح افتخار توسط صندوق رفاه دانشجویان به هنرمند اهدا می شود.
به ۲ نفر بعدی ضمن اهداء لوح تقدیر جوایزی به رسم یادبود تقدیم می گردد.

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
دفعات مشاهده: 266 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر