رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: مراسم رونمایی از کتاب دانشگاهیان برگزار شود

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۹ - 16:02 |
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: مراسم رونمایی از کتاب های تالیفی اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عزیز حبیبی در جلسه انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و کتابخانه های عمومی استان با بیان این مطلب افزود: تعامل بین دانشگاه محقق اردبیلی و نهاد کتابخانه های عمومی باید بیش از پیش تقویت شود.
وی با بیان اینکه همکاری این دو نهاد می تواند موجب ترویج و گسترش فرهنگ کتابخوانی شود، تصریح کرد: کتابخانه های عمومی برنامه ها و مسابقات مختلف دارد که باید دانشجویان را برای شرکت در این مسابقات و برنامه ها ترغیب و تشویق کرد.
حبیبی با اشاره به اینکه اشاعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین دانشجویان و تامین زیرساخت های مورد نیاز در این مورد، موضوع تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و کتابخانه های عمومی است، تصریح کرد: بهره گیری از ظرفیت های و توانایی های بالقوه طرفین در راستای افزایش خدمات فرهنگی، ارتقای فرهنگ عمومی استان و کوشش برای سوق دادن دانشجویان به امر مطالعه غیردرسی، ارتقای سرانه فرهنگ مطالعه در سطح استان و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و تلاش در جهت تحقق اهداف پیش بینی شده در سند چشم انداز 1404 از جمله اهداف این تفاهم نامه همکاری است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: دسترسی کتابخانه های عمومی به پایگاه های علمی خریداری شده برای دانشگاه را فراهم می کنیم تا دانشجویان تحصیلات تکمیلی خارج از دانشگاه های استان که عضو کتابخانه هستند، بتوانند از آن استفاده کنند.
مدیر کل نهاد کتابخانه های عمومی استان اردبیل با بیان اینکه انعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه می تواند منشا خیر و ثمر بسیار باشد، تصریح کرد: نهاد کتابخانه های عمومی ظرفیت های بزرگی دارد که کارکنان دانشگاه و دانشجویان می توان از این ظرفیت ها بهره مند شوند.
رباب عزیزخانی با اشاره به اینکه آماده همکاری و مشارکت در برنامه های دانشگاه محقق اردبیلی هستیم، اضافه کرد: آماده برگزاری مراسم رونمایی از کتاب های تالیفی اعضای هیات علمی و نشست های کتابخوانی در دانشگاه هستیم.
وی اضافه کرد: اگر دسترسی کتابخانه های عمومی به پایگاه های علمی دانشگاه فراهم شود، حرکت ماندگار خواهد بود.

دفعات مشاهده: 305 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر