حضور دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۲ - 13:49 |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی همگام با سایر دانشگاه های استان و مردم ولایی اردبیل در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در اردبیل شرکت کردند.
گفتنی است دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی در مسیر راهپیمایی با شعارهای «الله‌اکبر»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر استکبار» فریاد خشم و انزجار خود را از دشمنان نظام و اسلام به جهانیان اعلام کرده و تداوم انقلاب اسلامی ایران را تا همیشه تاریخ به جهانیان نشان دادند.
شایان ذکر است معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه بودجه کشور سخنران پایانی راهپیمایی ۲۲ بهمن اردبیل بود.

دفعات مشاهده: 602 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر