ورود به سایت

اطلاعیه ثبت نام الکترونیکی وام­های دانشجویی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۵ - 11:56 |
اطلاعیه ثبت نام الکترونیکی وام­های دانشجویی

دانشجویانی که در نیم­سال دوم سالتحصیلی ۹۸-۹۷ متقاضی دریافت وام می باشند، برای ثبت تقاضای وام­های دانشجویی از تاریخ۹۷/۱۱/۰۱ لغایت ۹۷/۱۱/۳۰به پورتال دانشجویی صندوق به آدرس)bp.swf.ir (مراجعه و طبق نکات زیر مدارک را به اداره رفاه دانشجویی (ساختمان سبلان، طبقه همکف) تحویل دهند.

تذکرات مهم:
۱- ارایه درخواست وام در پورتال دانشجویی صندوق رفاه آدرس)bp.swf.ir( برای کلیه متقاضیان وام الزامی می باشد.
۲- متقاضیان وام های تحصیلی روزانه و شهریه نوبت دوم(شبانه) که قبلاًوام گرفته اند نیاز به مراجعه حضوری ندارند وفقط تا تاریخ ۹۷/۱۲/۱۰ اگر از طرف صندوق پیام ثبت وام را دریافت نکردند برای پیگیر ثبت وام به اداره رفاه دانشجویی مراجعه نمایند.
۳- متقاضیان وام های ضروری عادی ،ضروری ویژه دکتری ،تحصیلی ویژه دکتری،وام ازدواج،وام مسکن و ودیعه مسکن برای
ارائه مدارک فرم درخواست وام و مدارک مورد نیاز وام در خواستی به اداره رفاه دانشجویی حداکثر تا تاریخ۱۲/۰۱/ ۹۷ به اداره رفاه دانشجویی مراجعه نمایند.
۴-دانشجویانی که برای اولین بار درخواست وام می­نمایند، ضمن تشکیل پرونده در
پورتال صندوق رفاه (راهنمای تشکیل پرونده) باید کلیه مدارک مرتبط وام را به اداره رفاه تحویل دهند.
۵- اعلام هرگونه تغییر وضعیت در شماره حساب بانکی، شناسنامه، رشته تحصیلی، تاهل و ... با ارائه مدارک به اداره رفاه دانشجویی الزامی است.

۶- پی­گیری تکمیل اطلاعات، ثبت فراغت از تحصیل، صدور دفترچه اقساط و تسویه حساب نهایی و یا پرداخت اقساط معوقه در تمامی مقاطع قبلی کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی ارشد ناپیوسته در سیستم فاز ۲ اتوماسیون صندوق رفاه به عهده خود دانشجویان می­باشد.
۷- پرداخت وام­ها منوط به تامین اعتبار توسط صندوق رفاه دانشجویان و ابلاغ آن به دانشگاه می باشد.ثبت در پورتال و دریافت فرم هیچ تعهدی مبنی بر پرداخت وام نمی­باشد.

۸- از ارائه فرمهای سالهای قبل خودداری فرمایند.
اداره رفاه و خدمات دانشجویی-۹۷/۱۰/۲۵
دفعات مشاهده: 1662 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر