دکتر حبیبی در مراسم افتتاحیه پنجمین رویداد شتاب اردبیل: ایده های خلاقانه و نو می تواند در توسعه کشور مثمرثمر واقع شود

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۹ - 18:36 |
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: ایده های خلاقانه و نو می تواند در توسعه کشور مثمرثمر واقع شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عزیز حبیبی در مراسم افتتاحیه پنجمین رویداد شتاب استان اردبیل با محوریت صنعت کشاورزی در سالن بصیرت دانشگاه با بیان این مطلب افزود: ایده های خلاقانه قطعا در محور علم و عمل ارائه می شود که با آخرین یافته های علمی منطبق بوده و می تواند راهگشای مشکلات باشد.
وی با اشاره به اینکه امروز دشمنان با تحمیل جنگ اقتصادی به دنبال تضعیف نظام و انقلاب هستند، تصریح کرد: جوانان باید با ورود به بحث های خوداشتغالی و کارآفرینی بیش از پیش در این جنگ اقتصادی تحمیلی یاریگر کشور باشند.
حبیبی اضافه کرد: دانشگاه محقق اردبیلی از ایده های نو در چارچوب های ضوابط و قوانین حمایت کرده و مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه هم در خدمت جوانان و ایده پردازان است.
دکتر حبیب ابراهیم پور رئیس پارک علم و فناوری استان اربیل با اشاره به اینکه حدود 145 واحد، هسته و شرکت در این پارک فعالیت می کنند، تصریح کرد: حدود 100 ایده در پنجمین رویداد شتاب اردبیل شرکت کرده اند که اگر تنها 5 درصد آنها منجر به تولید محصول شود، می تواند راهگشای برخی مشکلات پیشرو باشد.
وی افزود: استان اردبیل، استانی کشاورزی است اما تاکنون انتظارات لازم در حوزه کشاورزی برآورده نشده است بنابراین امیدوارم با ایده های جدید بتوانیم در این زمینه تاثیرگذار باشیم.
لازم به ذکر است پنجمین رویداد شتاب اردبیل با محوریت صنعت کشاورزی با حضور تیم های شرکت کننده، مدیر کل جهادکشاورزی استان، رئیس و معاون سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه های محقق اردبیلی و آزاد اسلامی اردبیل، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی و علاقمندان در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی آغاز شد و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.

دفعات مشاهده: 227 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر