برگزاری اولین جلسه هماهنگی میان دانشگاه محقق اردبیلی و دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۴ - 14:35 |
اولین جلسه هماهنگی در خصوص فرایند‌های اجرایی مفاد تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک علمی، پژوهشی و فرهنگی میان دانشگاه محقق اردبیلی و دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر ابوالفضل بضاعت‌پور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با اظهار خرسندی از امضای تفاهم‌نامه مذکور، بر لزوم اجرای مفاد آن با هدف هم‌افزایی بیش از پیش طرفین در خدمت‌رسانی و حل مشکلات منطقه‌ای و ملی تأکید نمود.
بضاعت پور با اشاره به ظرفیت‌های بالفعل طرفین در حوزه‌های مختلف سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، برنامه‌ریزی مناسب برای همکاری و استفاده از پتانسیل‌های طرفین را خواستار شد و این مهم را در صرفه‌جویی منابع مالی، ارتقای کمیت و کیفیت مقالات علمی، تعریف و اجرای طرح‌های پژوهشی و اعتلای علمی دو دانشگاه تأثیر‌گذار دانست.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی به اجرای طرح‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌ها و رساله‌های مشترک، رونمایی از سامانه جامع آزمایشگاه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی در هفته پژوهش، بستر سازی مناسب برای امکان بهره‌مندی تخفیف 20 درصدی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی از تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه محقق اردبیلی و جانمایی لینک دانشگاه علوم پزشکی در وب‌سایت این دانشگاه طبق مفاد تفاهم‌نامه اشاره نمود.
دکتر شهاب بهلولی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک را فرصتی مغتنم در گسترش و ارتقای تعاملات طرفین در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و غیره برشمرد و بر لزوم تدوین شیوه‌نامه‌ها و آیین‌نامه‌های اجرایی مرتبط با محورهای همکاری مد نظر طرفین تأکید کرد.
وی ضمن اشاره به ظرفیت‌های کاربردی موجود در مرکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی از اعضای هیأت علمی دانشگاه محقق اردبیلی برای همکاری‌های پژوهشی مشترک دعوت نمود.
همچنین مقرر شد مدیران متناظر حوزه پژوهش و فناوری دو دانشگاه فرایند و جزئیات محور‌های توافق شده را تعیین و برای اجرایی شدن بین دو دانشگاه، شیوه‌نامه عملیاتی را تهیه کنند.
در پایان، اعضای حاضر از تجهیزات آزمایشگاه مرکزی و میکروسکوپ الکترونی دانشگاه بازدید نمودند.

دفعات مشاهده: 243 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر