مدیر امور دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد: انتخاب دانشجویان نمونه دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۹۷

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۱ - 15:48 |
مدیر امور دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی از انتخاب دانشجویان نمونه دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۹۷ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی شیخ الاسلامی با اعلام این خبر، گفت: مدیریت امور دانشجویی دانشگاه مطابق با جدول زمانی تعیین شده اقدامات لازم را در رابطه با اطلاع ­رسانی به دانشجویان، تعیین کمیته دانشگاهی، کمیته فرهنگی، کمیته پژوهشی گروه ­های تخصصی، داوری آثار بارگذاری شده دانشجویان متقاضی و سایر امور مربوطه را مطابق با آئین­نامه انتخاب دانشجوی نمونه کشوری از ۱۰ مهرماه تا ۵ آذرماه ۱۳۹۷ انجام داد.
وی افزود: در این جشنواره، ۱۸ نفر از دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی (سه نفر در مقطع کارشناسی، یک نفر در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۴ نفر در مقطع دکتری تخصصی) در گروه­ های علمی علوم انسانی، علوم کشاورزی و فنی­مهندسی شرکت کرده بودند.
شیخ الاسلامی با بیان اینکه آثار این ۱۸ نفر توسط کمیته­ های داوری تخصصی مورد ارزیابی قرار گرفت، تصریح کرد: میلاد پیران حمل­آبادی دانشجوی مقطع کارشناسی رشته تربیت­بدنی و علوم ورزشی از گروه علمی علوم انسانی با کسب ۸۱.۱۰ امتیاز، پرویز پرزور دانشجوی رشته روانشناسی از گروه علمی علوم انسانی با کسب ۱۰۶.۶۵ امتیاز و جواد جنت­خواه دانشجوی رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم از گروه علمی علوم کشاورزی با کسب ۶۴.۲۵ امتیاز که حائز شرایط شده(کسب حداقل ۶۰ امتیاز) و بالاترین امتیاز را کسب کرده بوند، به عنوان برگزیده دانشگاه انتخاب شده و به مرحله کشوری راه یافتند.

دفعات مشاهده: 805 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر