نظر سنجی در خصوص تمدید قرارداد بیمه نوین
ورود به سایت

شبکه برق رسانی بخش شرقی دانشگاه اصلاح و توسعه می یابد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۷ - 08:52 |
 با توجه به توسعه فضاهای فیزیکی دانشگاه در بخش شرقی و با توجه به پروژه های درحال ساخت و طراحی در سایت مذکور (اعم از ساختمانهای کتابخانه مرکزی دانشگاه ، دانشکده های  علوم  انسانی و توسعه کشاورزی، توسعه دانشکده­ی فنی ، استخر آموزشی، توسعه خوابگاههای خواهران و برادران و ....) و همچنین با توجه به پاره ای فرسودگی ها در شبکه برق رسانی فعلی، طرح «اصلاح و توسعه شبکه برق بخش شرقی دانشگاه » که توسط مدیریت امور فنی دانشگاه تهیه شده است ، به پیمانکار واجد شرایط واگذار گردید. این پروژه قرار است انشاء الله طی چهار ماه آتی و با هزینه بالغ بر بیست میلیارد ریال اجرا گردد. با اجرای این طرح مشکل برق رسانی سایت شرقی دانشگاه به صورت اساسی رفع و ساماندهی می گردد.
  • اطلاعات پروژه؛
  • عنوان؛ اصلاح و توسعه شبکه برق بخش شرقی دانشگاه
  • پیمانکار مجری؛ شرکت نوسان سیستم ارتباط اردبیل
  • هزینه نهایی با احتساب بیمه سهم کارفرما و ارزش افزوده؛   حدود   ـ/000/0000/313/20 ریال