انتخاب طرح شرکت آسیا تیکین از شرکت های مرکز رشد دانشگاه در جشنواره ربع رشیدی تبریز به عنوان یکی از فناوران برتر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۹ - 09:14 |
طرح بازیافت تمام نخاله های ساختمانی شرکت آسیا تیکین از شرکت های مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی در جشنواره نوآوری و فناوری ربع رشیدی تبریز به عنوان یکی از فناوران برتر انتخاب شد.
شرکت آسیا تیکین به مدیریت قادر علیپور از شرکت های مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با ارایه طرح بازیافت تمام نخاله­های ساختمانی و عمرانی، در جشنواره نوآوری و فناوری ربع رشیدی تبریز (RINITEX2018) توانست به عنوان یکی از فناوران برتر جشنواره انتخاب شود.
 دکتر برومند صلاحی رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با این خبر افزود: طرح مذکور در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه به درجه رشد یافتگی رسیده و در شرف معرفی به پارک علم و فناوری استان برای تجاری سازی است.

دفعات مشاهده: 182 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر