ورود به سایت

معاونت فرهنگی و دانشجویی اعضای دانشگاه محقق اردبیلی با مسئول بنیاد حمایت از کودکان مستمند و سرطانی اردبیل دیدار کردند

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۵ - 14:54 |
به گزارش کارشناس معاونت فرهنگی و دانشجویی، تعدادی از اساتید و کارکنان دانشگاه محقق اردبیلی با مسئول بنیاد حمایت از کودکان مستمند و سرطانی اردبیل دیدار کردند.
در این جلسه جواد قران نویس مدیر بنیاد حمایت از کودکان مستمند و سرطانی اردبیل ضمن تشکر از حاضران جلسه گفت: هزینه های زندگی و تحصیلی کودکان مستمند و سرطانی از طریق کمک های مردمی استان اردبیلی پرداخت می شود و از درآمدهای دولتی صرف رفاه این کودکان هزینه نمی شود.
در ادامه جلسه معاون فرهنگی و دانشجویی به نیابت از رئیس دانشگاه محقق اردبیلی لوح سپاس به مدیر بنیاد حمایت از کودکان مستمند و سرطانی هدیه کرد.

***

دفعات مشاهده: 63 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر