حضور دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی در راهپیمایی روز ۱۳ آبان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۳ - 13:56 |
دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی همگام با سایر دانشگاه های استان اردبیل در راهپیمایی روز ۱۳ آبان حضور یافتند.
به گزارش روابط عمومی، دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی همگام با سایر دانشگاه های استان و مردم ولایی اردبیل در راهپیمایی روز ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی شرکت کردند.
در این مراسم دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی مسیر چهارراه باهنر تا مصلی اردبیل را با شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آل سعود، مرگ بر منافق، مرگ بر استکبار، مرگ بر صهیونیسم و غیره خشم و انزجار خود را نسبت به استکبار جهانی اعلام کردند.
گفتنی است حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع( سخنران پایانی مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان در اردبیل بود.

دفعات مشاهده: 486 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر