معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد: ارتقای مرتبه علمی ۴ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۲ - 14:31 |
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی از ارتقای مرتبه علمی ۴ نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر ابوالفضل بضاعت پور با اعلام این خبر افزود: این اساتید از اعضای هیات علمی ۳ دانشکده یعنی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و دانشکده فنی و مهندسی هستند.
وی ادامه داد: دکتر هادی غائبی عضو هیأت علمی در رشته مهندسی مکانیک از مرتبه استادیاری به دانشیاری، دکتر علی شیخ‌الاسلامی عضو هیأت علمی در رشته روان‌شناسی تربیتی از مرتبه استادیاری به دانشیاری، دکتر اکبر قویدل عضو هیأت علمی در رشته علوم خاک از مرتبه استادیاری به دانشیاری و دکتر مهدی بهنامیان عضو هیأت علمی در رشته علوم باغبانی از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافتند.

دفعات مشاهده: 513 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر