پایگاه اطلاع رسانی حضرت امام خمینی «ره»

پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

دارالارشاد

بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل

سپاه استان اردبیل

ورود به سایت

برگزاری مراسم عزاداری اربعین حسینی در دانشگاه محقق اردبیلی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۸ - 14:36 |
مراسم عزاداری اربعین حسینی با حضور دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پایگاه مقاومت دانشگاه، مراسم عزاداری اربعین حسینی با حضور دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
در این مراسم که هیات رئیسه و جمعی از اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاه محقق اردبیلی حضور داشتند، حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل طی سخنانی گفت: امسال عده ای از همکاران توفیق زیارت امام حسین(ع) را داشتند و عده ای نیز همانند ما جاماندگان اربعین هستند.
وی افزود: ما نیز با برپایی مراسم اربعین حسینی در دانشگاه، قیام امام حسین(ع) را زنده نگه می داریم.
گفتنی است پیاده روی از شهدای گمنام دانشگاه محقق اردبیلی تا شهدای گمنام شورابیل، قرائت زیارت اربعین و مداحی از بخش های مهم این برنامه بود.

دفعات مشاهده: 143 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر