رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: دانش افزایی و افزایش توانمندی دانشجویان دکتری از اولویت های اصلی دانشگاه محقق اردبیلی است

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۴ - 15:50 |
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: دانش افزایی و افزایش توانمندی دانشجویان دکتری از اولویت های اصلی دانشگاه محقق اردبیلی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عزیز حبیبی در کارگاه ایجاد پروفایل برای دانشجویان دکتری و آشنایی با Research Gate  و Google Scholar با بیان اینکه دوره دکتری تخصصی دوره ای است که می تواند آینده شغلی، اجتماعی و زندگی انسان را دچار تغییر کند، گفت: دانشجویان می توانند از این دوران چهار ساله برای تغییر سیمای آتی زندگی استفاده کنند.
وی افزود: این دوران، دورانی است که دانشجویان می توانند به صورت جدی وارد فعالیت های پژوهشی در حد بین المللی شده و انتخاب موضوع پایان نامه و استاد راهنما، استفاده درست و بجا از شبکه های مجازی و فضای الکترونیکی می تواند در افزایش کیفیت فعالیت های پژوهشی موثر باشد.
حبیبی تصریح کرد: برگزاری این کارگاه ها برای این است تا پژوهشگران سایر کشورهای جهان دانشجویان را با استفاده از این ابزارها به عنوان یک فرد پژوهشگر بشناسند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تاکید کرد: حضور در محیط های الکترونیکی می تواند به عنوان یک ویترینی برای معرفی فعالیت های دانشجویان عمل کند و این مهم فوق العاده موثر است.
حبیبی با اشاره به مزایای Research Gate  و  Google Scholar، گفت: Research Gate  و Google Scholar برای یک پژوهشگر قوی ابزار و بستر مناسبی است که می تواند وی را به مسیری موفق هدایت کند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه از درخواست های دانشجویان برای برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی استقبال می کنیم، افزود: دانش افزایی و افزایش توانمندی دانشجویان دکتری در دستور کار ما قرار دارد.
وی با بیان اینکه در دانشگاه محقق اردبیلی همانند اعضای هیات علمی پروفایل در اختیار دانشجویان دکتری قرار می گیرد، گفت: این پروفایل برای همیشه به صورت الکترونیکی در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت و سایر خدمات ویژه نیز برای دانشجویان در نظر گرفته خواهد شد.
حبیبی با تاکید بر اینکه تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه ها جزو اولویت های دانشگاه محقق اردبیلی است، افزود: علی رغم اینکه امسال یک سال مالی سختی به لحاظ تحریم ها است، ولی تاکنون ۴.۵ میلیارد تومان برای آزمایشگاه مرکزی و آزمایشگاه های دانشکده ها اختصاص داده شده است تا با مهیا نمودن ابزارهای لازم، کمک حال دانشجویان باشیم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از افزایش تخفیف در نظر گرفته شده برای آنالیزهای دانشجویان از ۵۰ درصد به ۷۵ درصد خبر داد و تصریح کرد: آئین نامه تشویق مقالات، ثبت اختراع و کرسی های آزاد اندیشی که توسط دانشجویان دکتری انجام می شود نیز مورد تصویب قرار گرفته که آئین نامه های مربوطه در پروفایل دانشجویان قرار خواهد گرفت.
حبیبی اضافه کرد: علی رغم عدم افزایش تشویق مقالات اعضای هیات علمی در سالجاری، برای دانشجویان میزان حمایت از مقالات تا ۸۰۰ هزار تومان، ثبت اختراع تا ۲ میلیون تومان و کرسی های نظریه پردازی تا ۲ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه پایان نامه های برتر در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در آذرماه سالجاری انتخاب و مورد تجلیل قرار خواهند گرفت، گفت: عملیات احداث دو خوابگاه دانشجویی ویژه برادران با چهار هزار ۲۵۰ مترمربع و خواهران در سه هزار و ۲۰۰ مترمربع آبان ماه سالجاری آغاز خواهد شد و امید می رود طی دو سال آتی با بهره برداری از این دو خوابگاه، تنگناها مرتفع شود.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه برای افرادی که دارای ایده هستند، علاوه بر در اختیار قرار دادن فضا به صورت رایگان، وام های کم بهره در اختیار آنها قرار داده و از ایده های فناورانه حمایت می کند.
دکتر ابوالفضل بضاعت پور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به حمایت دانشگاه از پایان نامه های کاربردی دانشجویان، گفت: اولویت های پژوهشی دستگاه های اجرایی در بخش مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی سایت دانشگاه آورده شده است که دانشجویان می توانند در انتخاب موضوع پایان نامه از آنها استفاده کنند.
 وی ادامه داد: در صورت تائید استاد راهنما، پایان نامه مورد نظر در قالب طرح کاربردی اجرا شده و از حمایت های تشویقی نیز بهره مند خواهد شد.
دکتر شهرام جمالی مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه در دنیای امروز سازمان ها و افراد با عبور از فضای سنتی وارد فضایی شده اند که برای موفقیت نیازمند پایبندی به برخی بایدها هستند، گفت: باید کاری کنیم که در فضای مجازی و وب دیده شویم.
وی با بیان اینکه دانشجویان دکتری فرصت های بزرگتر و بیشتری را نسبت به اعضای هیات علمی دانشگاه ها دارند، افزود: یک دانشجوی دکتری برای حضور در فضای وب نیازمند یک پروفایل است تا هویت خود را در آنجا نشان دهد.
جمالی با تاکید بر اینکه برای حضور در فضای وب نیازمند تسهیلات هستیم، تصریح کرد: با این حضور می توان با افراد مختلف در سطح دنیا که مرتبط با رشته ما هستند، ارتباط برقرار کنیم.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به معرفی Research Gate و Google Scholar در این کارگاه، خاطرنشان کرد: برای حضور موفق در این فضا علی رغم نیاز به فضا، نیازمند محتوا هستیم که محتوا همان تولیدات علمی و پژوهش های ما است.
در ادامه مهندس دانیال میری زاده معاون مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه محقق اردبیلی مباحث تخصصی در مورد دریافت ایمیل دانشجویی، ایجاد پروفایل و حضور در Research Gate و Google Scholar ارائه کرد.

دفعات مشاهده: 189 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر