مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه : دو کارگاه آموزشی برای اعضای هیات علمی جدید و اساتید مدعو برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۸ - 15:40 |
مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه محقق اردبیلی از برگزاری دو کارگاه­ آموزشی برای اعضای هیات علمی جدید و اساتید مدعو این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر فرزاد میرزایی با اعلام این خبر افزود: این مدیریت با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، کارگاه­ آموزشی «آشنایی با فنون، توانمندی­ها و کفایت­های اساسی تدریس» را برای اعضای هیات علمی جدید دانشگاه و کارگاه­ آموزشی «راهبردها و راهکارهای تدریس» را برای اساتید مدعو و حق‌التدریس دانشگاه برگزار کرد.
 وی اضافه کرد: این کارگاه‌ها به‌منظور افزایش کیفیت آموزشی و آشنایی اساتید با فنون و روش‌های نوین تدریس با ارائه دکتر حسین قمری گیوی از اعضای هیات علمی گروه روانشناسی دانشگاه برگزار شد.

دفعات مشاهده: 377 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر