ورود به سایت

برگزاری جلسه کارشناسان انجمن‌های علمی با دبیران دانشکده ادبیات و علوم انسانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۸ - 14:50 |
جلسه کارشناسان انجمن های علمی با دبیران و نایب دبیران دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.
روز چهار‌شنبه ۱۸ مهرماه ۹۷، نشست دبیران و نایب دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده ادبیات و علوم انسانی با کارشناسان انجمن‌های علمی در محل خانه فرهنگ برگزار شد.
در این جلسه خانم اجودی ضمن خوش آمدگویی به اعضای جدید و تشکر از حضور حداکثری اعضا در جلسه، انجمن علمی را امکانی برای تعمیق و ترویج علم در فضای دانشگاه و فرصتی برای پیاده‌سازی آموخته‌ها و مشاهده نتایج آن در عمل دانستند. ایشان گفتند دور از انتظار نخواهد بود که دانشجوی فعال در انجمن‌های علمی را فردی بدانیم که به مراتب نسبت به هم‌کلاسی‌های خود توانمندتر و با تجربه‌تر است؛ توانمندی‌هایی از جمله:مهارت کارِ گروهی، مهارت تبدیل ایده به عمل، مهارت ارتباط، مهارت مدیریت و اجرا، مهارت تامین هزینه‌های مالی و مهارت هم‌اندیشی، آزاداندیشی و تفکر انتقادی؛ درنتیجه چنین توانمندی‌ها و مهارت‌هایی است که خروجی دانشگاه‌ها را در عمل شایسته‌تر و توانمندتر می‌سازد.
کارشناس انجمن‌های علمی دانشگاه از اهداف انجمن‌های علمی دانشجویی تقویت نشاط علمی در میان دانشجویان و حمایت از فعالیت‌های جمعی و خودجوش پژوهشی و راهنمایی و مشارکت دانشجویان مستعد و توانمند در جهت بالندگی علمی و فرهنگی دانشجویان رشته‌های مختلف تحصیلی را برشمرد و در همین راستا دستاوردها و افتخارات به دست آمده در سال تحصیلی گذشته توسط انجمن‌های علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی را بیان کردند.
در ادامه جلسه دبیران و نایب دبیران انجمن‌های علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دغدغه‌ها و مسائل دانشکده و دانشگاهی، از جمله نحوه تخصیص بودجه به دانشکده‌ها، دعوت از سخنرانان و مهمانان خارج از دانشگاه، نحوه انتخاب اعضای مجمع و ... را مطرح کردند و خواستار جلسه‌ای با حضور رئیس و معاونین دانشگاه همچنین اساتید مشاور و مسئولین دانشکده‌ای شدند.