پایگاه اطلاع رسانی حضرت امام خمینی «ره»

پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

دارالارشاد

بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل

سپاه استان اردبیل

ورود به سایت

حضور دسته عزاداری دانشگاه های اردبیل در بازار اردبیل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۲۷ - 14:18 |
طبق سنوات گذشته، دانشگاهیان اردبیل در بازار اردبیل به عزاداری پرداختند.
به گزارش روابط عمومی پایگاه مقاومت دانشگاه، طبق سنوات گذشته، دسته عزاداری دانشگاه محقق اردبیلی متشکل از رئیس، معاونان، مسئول نهاد رهبری، مدیران، کارمندان، اساتید و دانشجویان همگام با سایر دانشگاهیان استان به سمت بازار اردبیل حرکت کرده و در عزای سرور و سالار شهیدان، حضرت امام حسین (ع) به عزاداری پرداختند.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل در بازار اردبیل طی سخنانی گفت: لبیک یا حسین به معنای احیای نماز، حفظ عفت و حجاب، مقابله با دشمن، مبارزه با ظلم و ظالم و دفاع از حق و ولایت است.
وی با بیان اینکه امروز عاشورا و کربلا تمام نشده و دشمنان اسلام، شیعیان را در محاصره اقتصادی قرار داده و تحریم می کنند، افزود: از مکتب امام حسین(ع) درس گرفته ایم که زیر بار ظلم و ستم نرویم.
حسنی با تاکید بر اینکه ایثار، گذشت، ارزش، انسانیت و معنویت در کربلا موج می زد، تصریح کرد: امروز جوانان شهید حججی وار از مکتب امام حسین(ع) دفاع می کنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی لبیک یا حسین(ع) را لبیک یا خامنه ای دانست و گفت: ما تا آخرین قطره خون از ولی فقیه دفاع می کنیم.
گفتنی است دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی با عزاداری در طول مسیر با عبور از محلات طوی، اوچدکان و پیرعبدالملک وارد بازار اردبیل شدند و پس از عزاداری، در مسجد اعظم اردبیل به عزاداری و سینه زنی پرداختند.
همچنین همزمان مراسم قرائت زیارت عاشورا در مزار شهدای گمنام دانشگاه محقق اردبیلی ویژه خواهران دانشگاهی برگزار شد.

دفعات مشاهده: 273 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر