ورود به سایت

جذب دانش آموختگان دانشگاهی به عنوان امریه سربازی در مرکز صدا و سیمای اردبیل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۲۶ - 14:50 |
بسمه تعالی

بنا به اعلام مدیر کل صدا و سیمای مرکز اردبیل، مرکز فوق در نظر دارد تأمین بخشی از نیازهای نیروی انسانی واحدها در مشاغل تخصصی با اولویت فنی به شرح جدول پیوست را از طریق دانش آموختگان دانشگاه های روزانه دولتی به صورت انجام طرح خدمت سربازی (امریه) فراهم آورد. فراغ التحصیلان واجد شرایط می توانند تا آخر وقت اداری روز دوشنبه مورخ 30/7/97 با در دست داشتن مدارک ذیل به امور اداری صدا و سیمای مرکز اردبیل واقع در خیابان جام جم- ساختمان اداری مراجعه نمایند.
شرایط:
  • افراد مشمول تفاهم نامه ستاد کل نیروهای مسلح (دانش آموختگان دانشگاه های روزانه دولتی) مدت خدمت سربازی خود را با رعایت قوانین و مقررات نیروهای مسلح انجام می دهند.
  • افراد مشمول خدمت سربازی می بایست فاقد اضافه خدمت، سابقه انجام خدمت قبلی در مراکز نظامی و انتظامی، عدم قصد ادامه تحصیل، گرفتن معافیت کفالت و پزشکی بوده و حداقل 6 ماه فرصت برای ارسال دفترچه اعزام به خدمت داشته باشند.
  • دانش آموختگان دانشگاه های دولتی بایستی ساکن استان اردبیل (بومی) بوده و معدل بالای 15 داشته باشند.
مدارک لازم:
  • عکس 2 قطعه
  • کپی کارت ملی (پشت و رو)
  • کپی شناسنامه (تمام صفحات)
  • گواهی فارغ التحصیلی با ذکر معدل

دفعات مشاهده: 609 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر