میز خدمات الکترونیک

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام .flv

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام
ورود به سایت

معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزیدگان مرحله اختتامیه سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۲۵ - 14:24 |
به گزارش کارشناس معاونت فرهنگی، در مرحله اختتامیه سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور که با حضور حدود ۴۵۰ نفر از منتخبین مراحل دانشگاهی و منطقه ای دانشگاههای سراسر کشور در رشته های مختلف در  دانشگاه زنجان با هم به رقابت پرداختند، دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی در رشته های مختلف حائز رتبه های برتر کشور شدند. در جریان این جشنواره که پیشتر دانشگاه محقق اردبیلی در بین بیش از یکصد دانشگاه وزارت علوم تحقیقات و فناوری در راه یابی به مرحله کشوری رتبه اول کشور را کسب کرده بود در رقابت با داشگاههای سراسر کشور ۴ رتبه اول، یک رتبه دومی و  ۲ رتبه سومی و چندین رتبه چهارمی کسب کردند و بیش از ۱۴ نفر به مرحله ملی راه یافتند.