سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد: راه اندازی سرویس VPN برای دسترسی به پایگاه های علمی الکترونیکی از خارج دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۲۱ - 08:54 |
سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه محقق اردبیلی از راه اندازی سرویس VPN برای دسترسی به پایگاه های علمی الکترونیکی از خارج دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر شهرام جمالی گفت: برخی از خدمات الکترونیکی ارائه شده توسط بخش های مختلف دانشگاه تنها در داخل دانشگاه قابل دسترس بوده است که لازم است امکان استفاده از خارج دانشگاه نیز فراهم شود.
وی افزود: از جمله مهمترین این خدمات می توان به پایگاه های علمی الکترونیکی اشاره کرد که با صرف هزینه زیاد برای استفاده اساتید و دانشجویان فراهم شده است.
جمالی تصریح کرد: با توجه به اینکه اعضای هیات علمی دانشگاه در ساعات غیراداری و خارج از دانشگاه نیز مشغول مطالعه و پژوهش هستند، جهت دسترسی به این پایگاه های اطلاعاتی، مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه سرویس VPN جدیدی را برای دسترسی از خارج دانشگاه راه اندازی نموده است.
سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: همکاران محترم می توانند در هر جای دنیا که به اینترنت دسترسی دارند از طریق سرویس VPN جدید به سرورهای دانشگاه متصل شده و از تمامی خدمات الکترونیکی که در داخل دانشگاه به آنها دسترسی داشتند بهره مند شود.
وی گفت: راه اندازی این سرویس سبب می شود تا ضمن افزایش خدمات رسانی، نیازی به صرف هزینه مجدد برای اشتراک پایگاه های اطلاعاتی نباشد.
جمالی خاطرنشان کرد: آدرس سرور VPN  دانشگاه acct2.uma.ac.ir و نام کاربری و کلمه عبور آن همان نام کاربری و کلمه عبور VPN  داخل دانشگاه می باشد. همچنین همکاران می توانند در صورت نیاز به راهنمایی به آدرس http://uma.ac.ir/files/itcenter/files/vpn_2.pdf مراجعه نمایید.

دفعات مشاهده: 287 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر