انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان مادر نمونه استان اردبیل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۱ - 15:22 |
دکتر اشرف میکائیلی عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان مادر نمونه استان اردبیل انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اشرف میکائیلی عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی از طرف سازمان مردم نهاد بنیاد غیردولتی فرهنگی بین المللی مادر به عنوان مادر نمونه استان اردبیل انتخاب شد.
گفتنی است در بخش هایی از لوح تقدیر دکتر اشرف میکائیلی که از سوی پروفسور جعفر مهراد رئیس هیئت امنای بنیاد فرهنگی بین المللی مادر و غلامرضا محمدی بنیانگذار بنیاد فرهنگی بین المللی مادر به وی اعطا شده، آمده است:
انجام وظایف مقدس و خطیر مادری ثمره نهایی عشق به انسانیت است و این موهبتی بزرگ و الهی است. جای مسرت است که آن بانوی گرانقدر به دلیل برخورداری از صفات عالیه مادری به عنوان مادر نمونه سال ۱۳۹۷ استان اردبیل انتخاب شده اید، این منزلت افتخارآمیز را به آن مادر گرامی تبریک گفته؛ سلامت، سعادت و موفقیت بیشتر سرکار را از درگاه خداوند متعال خواهانیم.

دفعات مشاهده: 514 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر