معاون پژوهش و فناوری دانشگاه: کمیته‌ های تخصصی برای تعریف پروژه های تقاضامحور بین دانشگاه و ادارات تشکیل شود

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۴ - 15:11 |
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی گفت: کمیته‌ های تخصصی برای تعریف پروژه های تقاضامحور بین دانشگاه و ادارات تشکیل شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر ابوالفضل بضاعت پور در اولین جلسه راهبری تفاهم ‌نامه همکاری‌ های علمی و پژوهشی در زمینه مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE بین دانشگاه و سازمان آب منطقه ای اردبیل گفت: باید برای اجرایی کردن مفاد تفاهم نامه های تخصصی برنامه ریزی کنیم.
وی از شکل گیری چهار کمیته عملیاتی و تسریع در انجام مقدمات چهار طرح بین سازمانی در این خصوص خبر داد و افزود: نقش متخصصان دانشگاهی در تحقق اهداف پدافند غیر عامل در سازمان های مختلف از جمله شرکت آب منطقه ای اردبیل پررنگ است و باید به این نقش جامه عمل پوشاند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی لزوم ایفای نقش دانشگاهیان در حل مسائل و مشکلات را یادآور شد و  بر برنامه ریزی برای رعایت اصول مرتبط با سلامت مردم تأکید کردند.
در این جلسه مقرر شد کمیته های تخصصی در زمینه های کیفیت آب و محیط زیست، پایداری تاسیسات آبی و مباحث انفورماتیک با دعوت از نمایندگان شرکت آب منطقه ای تشکیل شده و مقدمات اجرای چهار طرح بین سازمانی در اسرع وقت فراهم شده و پیشرفت کار کمیته ها طی جلسات راهبری در بازه های زمانی سه ماهه پایش شود.
یادآور می شود، کارشناسان و مسئولان دانشگاه و آب منطقه ای در این جلسه به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

دفعات مشاهده: 304 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر