میز خدمات الکترونیک

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام .flv

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام
ورود به سایت

معاونت فرهنگی و دانشجویی اولین دوره مسابقات وزنه برداری دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۳ - 14:01 |
به گزارش کارشناس معاونت فرهنگی و دانشجویی، اولین دوره مسابقات وزنه برداری دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی از تاریخ ۹۷/۴/۱۹ لغایت ۹۷/۴/۲۲ برگزار گردید.
در افتتاحیه مسابقات دکتر عباس فنی اصل معاون فرهنگی و دانشجویی ضمن خوش آمدگویی به مهمانان، از عوامل اجرایی مسابقات تشکر کرد.
دکتر فنی اصل گفت: این افتخار بزرگی است که اولین دوره مسابقات وزنه برداری دانشجویان سراسر کشور به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می شود.
در ادامه برنامه افتتاحیه، سجاد انوشیروانی قهرمان وزنه برداری جهان و رئیس انجمن وزنه برداری فدراسیون ورزشهای دانشگاهی ضمن خوش آمدگویی به مهمانان و تشکر از دست اندرکاران گفت: مسابقات وزنه برداری قهرمانی دانشجویان کشور در دانشگاه محقق اردبیلی از یک ویژگی منحصر به فردی برخوردار است و آن حضور دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دولتی و غیردولتی در آن می باشد که امید است این حرکت زیبنده مقدمه ای برای ادامه این راه و تحرک بخشیدن به رقابتهای دانشجویان سراسر کشور باشد.
قابل ذکر است برگزیدگان این مسابقات به رقابتهای دانشجویان جهان که در شهریور ماه در کشور لهستان برگزار خواهد شد، راه خواهند یافت.
همچنین در این مسابقات تعداد ۳۲ تیم از دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور شرکت داشتند که در ۸ وزن به رقابت پرداختند.
گفتنی است محسن دادرس ورزشکار ۱۰۵+ کیلوگرم دانشگاه محقق اردبیلی به مقام قهرمانی دست یافت.