اوقات شرعی به افق اردبیل
ورود به سایت

معاونت فرهنگی و دانشجویی ​اختتامیه همایش ملی طراحی منظر و فضای سبز در دانشگاه محقق برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۰ - 14:53 |
اختتامیه همایش ملی طراحی منظر و فضای سبز در دانشگاه محقق برگزار شد
به گزارش کارشناس معاونت فرهنگی و دانشجویی، اختتامیه همایش ملی طراحی منظر و فضای سبز با حضور دانشجویان رشته مهندسی فضای سبز و رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و رئیس پارکها و فضای سبز روز سه شنبه ۱۹ تیر ۹۷ در سالن بصیرت دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه دکتر قربانی رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی ضمن تشکر از دست اندرکاران برنامه گفت: امیدواریم برگزاری این همایش باعث توسعه فضای سبز  در استان اردبیل بشود.
قابل ذکر است تیم انجمن علمی مهندسی فضای سبز دانشگاه محقق اردبیلی و دانشگاه تهران به طور مشترک مقام دوم را کسب کردند.
گفتنی است برنامه با تجلیل از برگزیدگان این همایش پایان یافت.

***

****

***

دفعات مشاهده: 126 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر