میز خدمات الکترونیک

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام .flv

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام
ورود به سایت

معاونت فرهنگی و دانشجویی جلسه هماهنگی شانزدهمین همایش بین المللی غدیر از دیدگاه اهل سنت در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۹ - 13:33 |
به گزارش کارشناس معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه هماهنگی شانزدهمین همایش بین المللی غدیر از دیدگاه اهل سنت روز سه شنبه ۱۹ تیر ۹۷ با حضور رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی جامعه المصطفی قم و تعدادی از همراهان در دفتر معاون فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.
در ابتدای برنامه اعضای جلسه در خصوص ریز برنامه­ ها و برگزاری کارگاهها در زمان تعیین شده تصمیم گیری نمودند.
قابل ذکر است این همایش از تاریخ ۳ لغایت ۸ شهریور ۹۷ با حضور ۳۰۰ نفر شرکت کننده طلبه های هفتاد ملیت از کشورهای مختلف و برگزاری نشست های عمومی در سالن بصیرت و کارگاههای تخصصی در گروههای ۲۰نفره در کلاسهای دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی و ادبیات و علوم انسانی  انجام خواهد شد.
 گفتنی است دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص اسکان و محل غذاخوری و در اختیار گذاشتن کلاسها با عقد تفاهم نامه با مسئولان جامعه المصطفی قم همکاری خواهد نمود.
در ادامه جلسه دکتر عباس فنی اصل ضمن خوش آمدگویی به مهمانان گفت: دانشگاه محقق اردبیلی آماده خدمت به هم میهنان بوده و در برگزاری برنامه های متعدد بخصوص برنامه های مذهبی جامعه المصطفی قم همکاری خواهد نمود.
ایشان افزود: امیدواریم بتوانیم با ارائه برنامه های منسجم و منظم رضایت مهمانان را فراهم نموده و همانند سایر برنامه های متعددی که برگزار می شود، در برگزاری این برنامه ها نیز موفق باشیم.