میز خدمات الکترونیک

جلسه شورای فرهنگی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۲ - 12:18 |
چهارمین جلسه شورای فرهنگی روز دوشنبه ۱۱ تیر ۹۷ در اتاق شورای دانشگاه  برگزار شد
در ابتدای برنامه دکتر عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی بر ارتقای فعالیتهای فرهنگی تأکید نمود.
در ادامه جلسه خانم رباب عزیزخانی رئیس کتابخانه مرکزی گفت: امیدوارم بتوانیم با همکاری دانشگاه محقق اردبیلی در پیشبرد فرهنگ کتابخوانی در سطح استان اردبیل گامهای موثری برداریم.
در ادامه جلسه دکتر عباس فنی اصل معاون فرهنگی و دانشجویی گفت: از ابتدای سال ۹۷ تاکنون ۲۹۳  برنامه فرهنگی با ۸ رویکرد متنوع در دانشگاه اجرا شده است.

ایشان ادامه داد:  ۲۱ نفر از دانشجویان دانشگاه به سی وسومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور راه یافته اند.
معاون فرهنگی و دانشجویی گفت: دوره های مهارتی هنری تابستانی در کانون های فرهنگی هنری دانشگاه در حال برگزاری است.
دکتر فنی اصل اضافه کرد:  همایش ملی طراحی منظر و فضای سبز توسط انجمن علمی فضای سبز دانشگاه (۱۶ الی ۱۹تیر ۹۷) برگزار خواهد شد.
در ادامه جلسه از دبیران برگزیده تشکلهای دانشجویی تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است تعداد ۲۰برنامه پیشنهادی مورد بحث، بررسی و تصویب اعضاء قرار گرفت.