ورود به سایت

موافقت با ایجاد رشته کارشناسی اقتصاد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۴ - 11:31 |
بسمه تعالی
«شورای گسترش آموزش عالی با راه اندازی مقطع کارشناسی رشته اقتصاد در دانشگاه محقق اردبیلی موافقت به عمل آورد.
دکتر ترحم مصری گندشمین معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعلام مطلب فوق و با اشاره به اینکه رشته اقتصاد با توجه به جایگاه استان اردبیل در تعاملات اقتصادی با کشور های همسایه می تواند نقش اساسی در تربیت متخصصین مربوط ایفا نماید اضافه نمود: دانشگاه محقق اردبیلی تلاش همه جانبه ای در راستای گسترش کمی رشته های دانشگاهی با لحاظ کیفیت مورد نظر شروع نموده است که در این راستا و با پیگیری های انجام شده نسبت به اخذ مجوز رشته اقتصاد اقدام شده است. ایشان در پایان اظهار امیداوری نمود که با تلاش مدیران دانشگاه و توجهی که از سوی مسئولین وزارت علوم و مسئولین استانی صورت می گیرد شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر دانشگاه باشیم.

دفعات مشاهده: 820 بار   |   دفعات چاپ: 53 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر