اسامی برگزیدگان مراسم معنوی ختم قرآن

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۳ - 08:46 |

دکتر فنی اصل اعلام نمودند به همت پایگاه مقاومت دانشگاه و به مناسبت ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن مراسم معنوی ختم قرآن برگزار گردید، فرمانده پایگاه افزودند از بین دانشگاهیان تعداد 140 نفر در این مراسم معنوی – الهی مشارکت نمودندکه از بین کسانی که در ختم کامل قرآن مشارکت داشته اند دو نفر به شرح ذیل و به قید قرعه انتخاب شدند.
  1. سیف اله فیضی
  2. سالار خیرجو
و از بین کسانی که در کمتر یک ختم کامل مشارکت داشته اند5نفر به شرح ذیل و به قید قرعه انتخاب شدند.
  1. نیلوفر میکائیلی
  2. موسی مکانی
  3. مهدی معینی کیا
  4. احد حاجی زاده
  5. سارا موسوی
فنی اصل عنوان نمودند که به هریک از نفرات برگزیده هدایایی در روز یکشنبه 27 خرداد طی مراسمی که به مناسبت عید سعید فطر از ساعت 12 الی 13 در مسجد دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می گردد اهدا خواهد شد.

دفعات مشاهده: 171 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر