میز خدمات الکترونیک

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام .flv

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام
ورود به سایت

معاونت فرهنگی و دانشجویی نشست معاون سیاسی و امنیتی استانداری با انجمن های علمی دانشگاه محقق اردبیلی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱ - 13:20 |
نشست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری با انجمن های علمی دانشگاه محقق اردبیلی
به گزارش کارشناس معاونت فرهنگی و دانشجویی، نشست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری با انجمن های علمی روز سه شنبه ۱ خرداد ۹۷ در اتاق شورای دانشگاه برگزار شد.
 در ابتدای جلسه دکتر عزیز حبیبی سرپرست جدید دانشگاه محقق اردبیلی ضمن خوش آمدگویی به مهمانان جلسه گفت: گفتمان شما دانشجویان در خارج از دانشگاه و در طیف وسیع جامعه باید گفتمان علمی باشد.
سرپرست جدید دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: حمایت مالی و معنوی از انجمن های علمی دانشگاه از اولویتهای اساسی ما در دانشگاه بوده و خواهد بود.
در ادامه، مهندس نواداد معاون سیاسی و امنیتی استانداری اردبیلی ضمن تشکر از دست اندرکاران جلسه گفت: قطع به یقین علم با عمل باید به صورت توامان بیایند تا ما آنچه را که بتوانیم انجام دهیم محقق سازیم.
 در ادامه برنامه دکتر کیوان بهجو مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: اولین بحث در دانشگاههای تراز اول اجتماع محور بودن دانشگاه است و دانشگاهی پربازده است که بتواند به جامعه محلی خدمت کند.
در بخش سوم برنامه، کلیپی از یازدهمین جشنواره ملی حرکت دانشگاه محقق اردبیلی پخش شد.

***
در بخش بعدی برنامه خانم اجودی مسئول انجمن های علمی از فعالیتهای انجام گرفته در حوزه انجمن های علمی گزارشی ارائه نمود.
گفتنی است برنامه با پرسش و پاسخ بین دانشجویان و معاون سیاسی و امنیتی استانداری پایان یافت.