میز خدمات الکترونیک

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام .flv

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام
ورود به سایت

معاونت فرهنگی و دانشجویی اختتامیه اولین جشنواره استانی فیلم و عکس در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۶ - 15:08 |
اختتامیه اولین جشنواره استانی فیلم و عکس در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
به گزارش کارشناس معاونت فرهنگی و دانشجویی، آیین اختتامیه جشنواره فیلم و عکس محقق برای اولین بار در سطح استانی روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۷ با حضور مدیر فرهنگی و اجتماعی، مسئول کانونهای فرهنگی و هنری، مجری برنامه و اعضای کانون فیلم و عکس برگزار شد.

در ابتدای اختتامیه این جشنواره داود فرضی پور، دبیر فیلم و عکس گفت: در این دوره در مدت ۱ ماه به جشنواره مذکور تعداد ۵۰۰ اثر ارائه شده است.
در ادامه برنامه دکتر فرشاد کیوان بهجو مدیر فرهنگی و اجتماعی ضمن تشکر از دست اندرکاران جشنواره و تبریک حلول ماه مبارک رمضان گفت: هنر مجموعه ای از آثار انسان ساخت است که می­توان هوش جسمانی، عقلانی هیجانی و معنوی را تهییج کند.
ایشان ادامه داد: هنر انسان ساز است و خداوند خصوصیت خالق بودن خود را به انسان عطا کرده است.
دکتر کیوان بهجو اظهار امیدواری نمود: کارهای فرهنگی در دانشگاه به همین زیبایی تداوم یابد.

***

گفتنی است برنامه با تقدیر از برگزیدگان و دست اندرکاران جشنواره فیلم و عکس سال ۹۷ پایان یافت.

***