میز خدمات الکترونیک

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام .flv

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام
ورود به سایت

معاونت فرهنگی و دانشجویی مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره ملی حرکت در دانشگاه محقق برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۶ - 14:44 |
به گزارش کارشناس معاونت فرهنگی و دانشجویی، مرحله دانشگاهی یازدهمین جشنواره ملی حرکت در دانشگاه محقق اردبیلی که از تاریخ ۱۳۹۷/۰۲/۲۳ شروع شده بود؛ در تاریخ ۱۳۹۷/۰۲/۲۵ و پس از گذشت ۳ روز به کار خود پایان داد.
۱
در ابتدای مراسم اختتامیه این جشنواره، معاون فرهنگی و دانشجویی ضمن تاکید بر تاثیر مثبت برگزاری این جشنواره در دانشگاه اثربخشی این جشنواره را در سطح دانشگاه بسیار خوب ارزیابی نمود. عباس فنی اصل با اشاره به این که در طی ۳ سال اخیر و به خصوص از ابتدای سال ۹۴ علاوه بر کسب ۴۵ مقام در سطوح بین المللی، ملی و منطقه ای توسط انجمن های علمی دانشگاه، ۷ مقام ملی نیز در دوره های مختلف جشنواره ملی حرکت که ویژه انجمن های علمی دانشگاه های کشور بوده و به صورت سالانه برگزار می گردد؛ توسط انجمن های علمی دانشگاه محقق اردبیلی کسب شده است.
۲
دکتر فنی اصل اضافه نمود: با نگاه علمی ارزشی که در معاونت فرهنگی و دانشجویی وجود دارد علاوه بر تنوع رویکرد برنامه ای انجمن های علمی دانشگاه، توجه ویژه ای به برنامه های این انجمن ها که در واقع اعتباربخش فعالیت های فرهنگی دانشگاه می باشند؛ صورت می گیرد.
ایشان با تشکر از زحمات ۳ روزه عاملان برگزاری جشنواره، اظهار امیدواری نمودند در مرحله ملی جشنواره ملی حرکت انجمن های علمی دانشگاه محقق اردبیلی مثل سال های قبل درخشش خوبی داشته باشند.

در ادامه مراسم مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اشاره به این که بیش از ۵ هزار نفر بازدید کننده در طی ۳ روز برگزاری جشنواره از غرفه ها بازدید نموده اند اضافه نمود از شاخص های کیفی استخراج شده در این جشنواره می توان به نرخ مشارکت، نرخ بازدید و نرخ رضایتمندی اشاره نمود.
مدیر فرهنگی و اجتماعی در ادامه سخنان خود تصریح نمود نرخ مشارکت بالای ۹۰ درصد، نرخ رضایتمندی بالای ۸۵ درصد و نرخ بازدید ۲۰۸ نفر در هر ساعت به دست آمده است که در نوع خود نشان از موفق و موثر بودن جشنواره حاضر دارد. کیوان بهجو با اشاره به این که شاخص های کمی و کیفی استخراج شده از فعالیت های انجمن های علمی دانشگاه، طی ۳ سال اخیر به روشنی و به وضوح گویای توسعه کیفی و رشد کمی این انجمن ها می باشد؛ اظهار امیدواری نمود در دو نیمسال پیشرو دستاوردها و خلاقیت های انجمن­های علمی دانشگاه محقق اردبیلی به طور محسوس و معنی داری افزایش یابد.
عضو هیأت علمی دانشگاه اضافه نمود: در رویکرد جدید موجود در دانشگا ها، رویکرد دانشگاه اجتماع محور مطرح می باشد که در این راستا انجمن های علمی دانشگاه باید بتوانند در حل مسائلی مثل مسائل محیط زیستی، اقتصادی، هنری، ادبی و ... در سطح استان نقشی موثر ایفا نمایند.
در ادامه میترا اجودی مقدم کارشناس انجمن های علمی دانشگاه اشاره نمود به منظور حفظ عدالت در داوری غرفه های موجود در جشنواره از هر دانشکده یک نفر از اعضای هیات علمی به عنوان داور انتخاب شد؛ که پس از بررسی غرفه ها و نمره دهی با توجه به شاخص های معرفی شده برای ارزیابی غرفه ها، غرفه دانشکده ادبیات و علوم انسانی به عنوان غرفه برتر، غرفه دانشکده علوم به عنوان غرفه شایسته تقدیر و غرفه دانشکده فناوری های نوین نمین نیز به عنوان غرفه شایسته تقدیر از نظر دستاورد معرفی شد.