ورود به سایت

برگزاری آزمون زبان MSRT در دانشگاه محقق اردبیلی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۲ - 08:30 |
همزمان با سایر دانشگاه های کشور، آزمون MSRT در محل دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
دکتر ترحم مصری نماینده تام الاختیار آزمون در استان اردبیل و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی در حاشیه بازدید از آزمون MSRT در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه در این آزمون 150 نفر داوطلب مرد و 86 نفر داوطلب زن شرکت کرده اند، گفت: این آزمون ویژه دانشجویان دکتری بوده و به دلیل سراسری بودن آزمون، نه تنها از دانشجویان خود دانشگاه، بلکه از دانشگاه های سایر شهرها و استان ها نیز می توانند در این آزمون شرکت کنند.
وی با اشاره به شنیداری و نوشتاری بودن این آزمون، تاکید کرد: در همین راستا و به منظور برگزاری استاندارد این آزمون، دانشگاه تمامی ظرفیت های خود را به کار گرفته است.
مصری با اشاره به زمان اعلام نتایج این آزمون، خاطرنشان کرد: داوطلبان می توانند برای مشاهده نتیجه آزمون خود روز پنجشنبه 27 اردیبهشت 1397 از ساعت 10 صبح به حساب کاربری خود در سامانه آزمون MSRT مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 757 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر