ورود به سایت

برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه محقق اردبیلی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۰ - 15:11 |
به گزارش روابط عمومی  دانشگاه، دکتر ترحم مصری معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی و نماینده تام الاختیار آزمون در استان اردبیل با بیان اینکه در آزمون کارشناسی ارشد سالجاری ۱۳ هزار و ۲۰۷ نفر در استان اردبیل شرکت کرده بودند، گفت: این آزمون در سه حوزه دانشگاه محقق اردبیلی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و شهرستان پارس آباد برگزار شد.
وی با بیان اینکه این آزمون همزمان با سراسر کشور در دو نوبت صبح و عصر روز پنجشنبه و نوبت صبح روز جمعه  ششم و  هفتم اردیبهشت ماه در استان اردبیل نیز برگزار شد، افزود: آزمون هشت هزار و ۵۴۳ نفر از داوطلبان در حوزه دانشگاه محقق اردبیلی، سه هزار و ۲۳ نفر در حوزه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و یک هزار و ۶۴۱ نفر در شهرستان پارس آباد برگزار شد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه داوطلبان در ۱۳۵ رشته در این آزمون شرکت کردند، تصریح کرد: مجموعا ۷۰۰ نفر جلسه از همکاران دانشگاه در برگزاری این آزمون مشارکت داشتند و در خدمت داوطلبان بودند.
مصری با بیان اینکه مسن ترین فرد شرکت کننده در این آزمون در استان اردبیل فردی ۷۴ ساله بود، خاطرنشان کرد: زمان اعلام نتایج آزمون نیز طبق اعلام سازمان سنجش خواهد بود.

دفعات مشاهده: 606 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر