مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد: کسب مدال طلای مسابقات شمشیر بازی قهرمانی اپه دانشجویان آسیا توسط دانشجوی دانشگاه محقق اردبیلی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ |
مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه محقق اردبیلی از کسب مدال طلای مسابقات شمشیر بازی قهرمانی اپه دانشجویان آسیا توسط دانشجوی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر غلامرضا احمدزاده از کسب مدال طلای مسابقات شمشیر بازی قهرمانی اپه دانشجویان آسیا توسط دانشجوی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد.
وی افزود: مسابقات شمشیربازی قهرمانی دانشجویان آسیا در کشور مالزی در حال برگزاری است که در این مسابقات امیررضا کنعانی از دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان عضو تیم ملی دانشجویان ایران حضور دارد.
احمدزاده تصریح کرد: در این مسابقات با برگزاری رقابت ‌های انفرادی اسلحه اپه و فلوره، امیررضا کنعانی دانشجوی دانشگاه محقق اردبیلی توانست با اقتدار بر سکوی اول بایستد و مدال طلای این مسابقات را بدست آورد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 278 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر