طی حکمی از سوی قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی صورت گرفت؛ واگذاری ریاست «کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری های علمی بین المللی با کشور گرجستان» به دانشگاه محقق اردبیلی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ - 15:22 |
طی حکمی از سوی قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی، ریاست «کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری های علمی بین المللی با کشور گرجستان» به دانشگاه محقق اردبیلی واگذار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی حکمی از سوی دکتر حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی، ریاست «کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری های علمی بین المللی با کشور گرجستان» به دانشگاه محقق اردبیلی واگذار شد.
در بخش هایی از این حکم آمده است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر صادقی
رئیس محترم دانشگاه محقق اردبیلی
جایگاه ضرورت و اهمیت همکاری های علمی بین المللی در وزارت متبوع، ساختن ساختارهای نوینی را ضروری می سازد که بتواند پاسخگوی شرایط جدید بوده و با هماهنگی و تقسیم کار ملی از همه ظرفیت ها به بهترین نحو استفاده نماید. با توجه به اهتمام ویژه آن دانشگاه، ریاست «کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری های علمی بین المللی با کشور گرجستان» یه مدت دو سال به دانشگاه محقق اردبیلی واگذار می شود. رجاء واثق دارم که برنامه ریزی و تلاش آن دانشگاه برای محقق نمودن اهداف و وظایف مندرج در دستورالعمل موقت کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری های علمی بین المللی و استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های مراکز علمی و دانشگاهی با ایجاد هم افزایی میان این ساختارها، آینده ای روشن از تحکیم همکاری های مربوط با کشور گرجستان را به ارمغان خواهد آورد. از خداوند منان، توفیق بیشتر جناب عالی را در تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ویژه توسعه و تحکیم دیپلماسی علم و فناوری، مسالت دارم.

دفعات مشاهده: 391 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر