میز خدمات الکترونیک

ورود به سایت

اطلاعیه هفدهمین دوره انتخابات مدیران مسئول نشریات

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۵ - 14:13 |
هفدهمین دوره انتخابات مدیران مسئول جهت عضویت در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه محقق اردبیلی
فراخوان ثبت نام کاندیداتوری مدیران مسئول نشریات دانشجویی
واحد نشریات معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی ضمن فراخوان برای کاندید شدن مدیران مسئول نشریات دانشجویی جهت عضویت کمیته نشریات دانشگاهی دانشگاه ، شرایط کاندیداها و رای دهندگان را نیز اعلام کرد.
شرایط کاندیداها و رای دهندگان در این انتخابات به شرح زیر است.
کاندیداها باید حائز شرایط زیر باشند:

۱.مدیر مسئول نشریه فعال باشد.
۲.کاندیدا واحد درسی یا رساله داشته باشد و حداقل دو نیمسال تحصیلی از سنوات مجاز تحصیلی وی (بدون احتساب نیمسال جاری) باقی مانده باشد.
۳.نشریه ایشان جزء نشریات دانشگاهی فعال دانشگاه محسوب گردد.

رای دهندگان باید حائز شرایط زیر باشد
۱.
مدیر مسئول نشریه فعال باشد
۲.
فارغ التحصیل و یا اخراج نشده باشد.
۳.
محرومیت از تحصیل و یا انصراف وی از تحصیل قطعی نشده باشد.

توجه: دانشجویان توجه داشته باشند، در انتخابات کمیته ناظر بر نشریات تنها مدیران مسئول نشریات مجاز به شرکت و کاندیداتوری در انتخابات هستند و هیچ فرد حقیقی و حقوقی دیگر مجاز به شرکت در انتخابات نمی باشد.
زمان ثبت نام کاندیدهای انتخابات از ۲۴ لغایت ۲۸ بهمن ماه ۱۳۹۶ است و متقاضیان برای ثبت نام می‌توانند به آدرس زیر مراجعه کنند.
آدرس: دانشگاه محقق اردبیلی- خانه فرهنگ- معاونت فرهنگی و داشنجویی- واحد نشریات
جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرم ثبت نام به کانال تلگرامی نشریات دانشگاه به آدرس زیر مراجعه فرمایید.

@nashriat_uma