میز خدمات الکترونیک

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام .flv

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام
ورود به سایت

معاونت فرهنگی و دانشجویی آغاز ثبت نام سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۰ - 14:02 |
آغاز ثبت نام سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی
این جشنواره ویژه دانشجویان در مقاطع تحصیلی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاههای وزارت علوم و تحقیقات فناوری می­باشد که در ۶ بخش و ۳۳ رشته به طور همزمان در کلیه دانشگاههای کشور برگزار میگردد.
  1. بخش های مسابفه شامل
  1. بخش آوایی که در ۹ رشته شامل(قرائت  تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ ۵جزء، حفظ ۱۰جزء، حفظ ۲۰ جزء، حفظ کل، اذان، دعا و مناجات خوانی و تواشیح).
  2. بخش معارف قرآنی نیز در ۹ رشته شامل: آشنایی با احادث اهل بیت، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با سیره معصومین، احکام، پرسمان معارفی و سبک زندگی اسلامی و ایرانی)
  3. بخش پژوهش در ۲ رشته شامل (مقاله نویسی و تلخیص کتاب)
  4. بخش فن آوری در ۲ رشته شامل: (تولید نرم افزار و اپلیکیشن و کانال شبکه های مجازی)
  5. بخش هنری در ۷ رشته متنوع شامل:( خوشنویسی، نقاشی، عکس ، تذهیب، فیلم کوتاه، معرق و منبت و طراحی پوستر)
  6. در نهایت بخش ادبی در ۴ رشته شامل (شعر ، داستان نویسی، نمایشنامه نویسی و فیلم نامه نویسی)برگزار میگردد.
زمانبدی جشنواره
  • مرحله دانشگاهی:
  1. رشته های کتبی ۷ اسفند ماه سال ۹۶ در سالن بصیرت
  2. و رشته های شفاهی: ۱۳ و ۱۴ اسفند ماه در مسجد دانشگاه
  • تذکر: رشته های حفظ در مرحله دانشگاهی به صورت کتبی در مورخه ۷ اسفند ۹۶ برگزار خواهد شد.
  • مرحله منطقه ای:  اردیبهشت ۱۳۹۷
  • مرحله سراسری:     شهریور ۱۳۹۷
  • مرحله ملی:  پاییز۱۳۹۷
  • مهلت ثبت نام در جشنواره:
در بخش های آوایی و معارفی : دوم اسفند ماه سال ۹۶
سایر بخش ها: اول اردیبهشت ماه سال ۹۷
علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه به نشانی زیر مراجعه فرمایند.
آدرس دبیرخانه جشنواره: خانه فرهنگ- طبقه دوم- ستاد برگزاری جشنواره قرآن و عترت
شماره تماس:۰۴۵-۳۱۵۰۵۲۷۳