سخنی از بهشت

صلوات خاصه امام رضا علیه السلام
ورود به سایت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۷ |
برگزاری جلسه هماهنگی مرحله دانشگاهی سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سرار کشور در دفتر معاون فرهنگی و دانشجویی
به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه هماهنگی مرحله دانشگاهی سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سرار کشور در دفتر معاون فرهنگی و دانشجویی روز یکشنبه ۱۷ دی ۹۶ برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر عباس فنی اصل گفت: ما در زمینه قرآن هر چه زینه کنیم کم است و همه ما برای پیشرفت در زمینه قرآن و عترت باید دست به دست هم داده و فعالیتهای قرآنی را در دانشگاه پیش ببریم.
رئیس ستاد برگزاری جشنواره قرآن و عترت گفت: ما بایستی در زمینه های تفسیر قرآن، ترتیل و روان خوانی و احکام دوره های تعریف شده با اساتید مجرب و حرفه ای  در دانشگاه برای دانشجویان، کارکنان و اساتید برگزار کنیم.
در این جلسه مقرر شد اطلاع رسانی در سطح دانشگاه به صورت وسیع از طرق مختلف صورت پذیرد
-مقرر شد این جشنواره طبق مفاد آیین نامه و زمان اعلام شده برگزار گردد.