گرامیداشت یوم الله 9 دی در دانشکده کشاورزی مشگین شهر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۰ |
 سرپرست و جمعی از کارکنان دانشکده کشاورزی مشگین شهر روز شنبه مورخ 9/10/96 دوشادوش سایر اقشار مردم در مراسم بزرگداشت یوم الله حماسی 9 دی، در محل تجمع مردم بصیر، فهیم و ولایتمدار مشگین شهر حضور یافتند و همصدا با آنان بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل عظیم الشان و ولایت تجدید میثاق کردند. سخنران این همایش بزرگ حجت‌الاسلام نجات فیاضی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان اردبیل بودند.

گفتنی است علاوه بر حضور در این گردهمایی، شرکت در جلسه هماهنگی شهرستانی بزرگداشت 9 دی و مشارکت در برگزاری این مراسم، ارسال پیامک هایی با مضامین مرتبط با یوم الله 9 دی و نصب بنر گرامیداشت این روز در مبادی ورودی شهر و محوطه دانشکده از دیگر اقدامات انجام گرفته جهت برگزاری هر چه با شکوه تر پاسداشت 9 دی سال 96 توسط دانشکده کشاورزی مشگین شهر بود.